Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Doctor Jazz

Doctor Jazz orkesteri perustettiin Turussa syksyllä 2012 .  Yhtye esittää jazzia 1920- ja 1930 –lukujen New Orleans-, Dixieland- sekä Kansas City Style –tyylilajien mukaisesti. Suomessa kohtalaisen harvinainen kokoonpano elvyttää iloisen ja elävän jazz –musiikin tyylisuuntaa, joka eli kulta-aikaansa mainittuna aikana USA:ssa.

Doctor Jazz soittaa menevää ja mukaansatempaavaa ”happy jazzia” akustisilla soittimilla, mutta tarpeen mukaan yhtyeen sointia voidaan vahvistaa myös sähköisesti.  Yhtyeeseen kuuluu tyylilajiensa mukaisesti monipuolinen soittimisto, kuten mm. kornetti, klarinetti, erilaiset saksofonit, banjo, piano, sousafoni sekä rummut. Soittimisto valitaan kuhunkin tilaisuuteen parhaiten sopivaksi, jotta esityksiin saadaan alkuperäistyyppinen sointi. Laulusolistina on amerikkalainen Jamie Mäkinen, joka on tunnettu monipuolisuudestaan viihdemaailman artistina.

Yhtyeen voi tilata monenlaisiin tapahtumiin viihdyttämään juhlakansaa eri tilaisuuksissa – tällaisia ovat esim. häät, syntymäpäivät ja erilaiset messut ja toritapahtumat. Yhtye viihdyttää ja tanssittaa iloisella ”meiningillään” ja ainutlaatuisella tyylillään mielellään myös hotellivieraita tai vaikkapa matkustajia laivaristeilyillä.

Doctor Jazz -orkesterin ohjelmistosta eri aikakausilta voisi poimia esimerkeiksi hyvin tunnetut kappaleet:

Baby, Won't You Please Come Home 1919
Ma, He's Makin' Eyes At Me 1921
   
Farewell To Storyville 1925
Exactly Like You 1930  

Nämä kaikki ovat aikakautensa ns. ”helmiä”, jotka orkesterimme soittaa aina alkuperäistyylin mukaisesti. Alla pari näytettä:

"Ma, He's Makin' Eyes At Me"

Get the Flash Player to see this player.

 

"Exactly Like You"

Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2020 Orkesteri | Doctor Jazz - New Orleans Tyylinen Dixieland Orkesteri - suntuubi.com